Salıpazarı Belediyesi
Salıpazarı Depremzedeler İçin Seferber Oldu
Geri
2023-02-13

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgelere yardım tırları gönderiliyor. Salıpazarı’nda da dün başlatılan yardım kampanyasında toplanan ve acil ihtiyaçların yer aldığı biri iş makinesi olmak üzere dört tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgelerine dağıtılmak üzere Elbistan’a uğurlandı.

Salıpazarı kapalı spor salonunda toplanan yardım malzemeleri gönüllüler tarafından paketlenerek tırlara yüklendi. Otogarda düzenlenen programla konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde dört tane tırımızı buradan yolcu ediyoruz. Tırlarımız inşallah Elbistan’a ulaşacak. Bir tırımızda iş makinesi, üç tırımızda ise yakacak, yiyecek ve giyecek var. Bu süreçte emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz’de “ Salıpazarı ilesimizden bir kez daha dedik ki memlekete ateş düşmese de ateş düşmediği yeri de yakıyor. Tüm vatandaşlarımızdan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın unsurları ile Salıpazarı, Samsun ve tüm ülke olarak bu badireyi de atlatırız diyerek tırlarımızı Elbistan’a yola çıkartıyoruz ”dedi.

Yardım tırları Salıpazarı otogarından dualarla Elbistan’a gitmek üzere yola çıktı.