Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL, GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırladı.
2021-08-01

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Cemiyet Başkanı Erol Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akgül, Dernek Başkanı Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti. Salıpazarı ilçesinin gelişim süreci, yapılanları ve yapılacak olan projeleri anlattı.

Salıpazarı’nın tarihi ve kültürel yapısıyla doğal ilçe olduğunu söyleyen Başkan Akgül, “Salıpazarı ilçemiz doğal görünümü ve kendine özgü coğrafi kültürel zenginlikleriyle Samsun'un önemli ilçelerinden biri. Özellikle son yıllarda doğa turizmi ve hizmet sektöründe yerli turistlerin ilgisini çekmeyi başardı. Bunda hiç şüphesiz siz değerli basın mensuplarının da katkısı oldu, olmaya da devam ediyor. İlçemizin tanıtılmasında ve belediye hizmetlerimizin halka aktarılmasında desteğini bizlerden esirgemeyen başta siz ve tüm basın emekçilerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar sürdürdüğümüz iş birliğimizi bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker’de misafirperverliğinden ve samimiyetinden dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti. Başkan Şeker, “Yıllardır komşu bir ilçe olarak takip ettiğimiz Salıpazarı’nın  son yıllarda gelişimine ve değişimine şahit oluyoruz. Bunda da belediye başkanı olarak sizin katkılarınız büyük. Salıpazarı’nı ve sizleri takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri ilçede ki hizmetlerinden dolayı Başkan Akgül'ü tebrik ederek plaket takdiminde bulundu.