Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL “DEMOKRASİ HİÇE SAYILDI”
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “27 Mayıs Darbesi” Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Demokrasi hiçe sayılmıştır” dedi.
2021-06-01

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Demokratik ve özgür bir ülkede yaşayabilmemiz için canlarını feda eden Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan başta olmak üzere tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Başkan Akgül, 61 yıl önce yapılan darbenin Türkiye’nin istikbalinin boğazına geçirilmiş bir idam ipi olduğunu belirterek,” Bu millete, milletin iradesine kastedenler çok şükür ki bugün tarihin kara sayfalarına hapsedildiler. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.