Salıpazarı Belediyesi
BAĞIMSIZLIĞIMIZDAN ASLA TAVİZ VERMEDİK
Geri
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
2021-08-29

Belediye Başkanı Akgül, “Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Büyük Taarruz esasen birliğini ve bütünlüğünü her şeye rağmen korumuş olan milletimizin muazzam bir ayağa kalkış hamlesidir diyen Başkan Akgül “Milletimiz, 30 Ağustos’ta alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıkarak, bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi bütün dünyaya göstermiştir. 30 Ağustos Zaferini yaşatan Milli Ruh günümüzde de devam ediyor. Dünden aldığımız ilhamla, gelecekte daha huzurlu ve güçlü olacağımıza yönelik inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Elde ettiğimiz başarılarla bölgede söz sahibi olduğumuzu dünyaya bir kez daha ispatladık.

Tarihi; büyük zaferlerle, kutlu fetihlerle dolu Anadolu’nun, dünyadaki yerini tescillediği 30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Türk'ün gerçek kurtuluş güneşi 30 Ağustos sabahı ufuktan bütün parlaklığıyla doğacaktır” cümlesiyle daha net anlaşılmıştır.

Bu büyük zaferin kazanılmasında başta Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyor, Zafer Bayramımızı kutluyorum” dedi.