Salıpazarı Belediyesi
SELDE YIKILAN PARK YENİDEN YAPILIYOR
Salıpazarı İlçesinde selde yıkılan park yeniden yapılıyor.
2019-11-25

Ağustos ayında Salıpazarı İlçesinde meydan gelen sel felaktinde sular altında kalarak zarar gören park belediye ekiplerince yeniden yapılıyor.

Yeni Mahallede bulunan Saadettin Çavuş parkı yaşanan sel felaketinde büyük zarar görerek kullanılamaz hale gelmişti. Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yeniden yapımına başlayan parkta incelemelrede bulunan Belediye Başkanı Halil Akgül “Bir yandan yollarımızı, diğer yandan ise çevre düzenlemesi ile selin izlerini silmeye çalışıyoruz.”dedi.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Salıpazarı insanımıza nefes alacak bir alan oluşturmuştuk diyen Başkan Akgül “Sadettin Çavuş parkımız ekiplerimizin çalışmları sonucu en kısa sürede yeniden eski günlerindeki gibi halkımızın hizmetinde olacaktır.”dedi.