Salıpazarı Belediyesi
ŞAMPİYONDAN BAŞKAN AKGÜL’E ZİYARET
2019-07-24

Muay Thai Dünya Şampiyonası Türk Milli Takımı Minik Bayanlar 30 kilogram seçmelerinde son maçında Bilecik Söğüt’te Ordulu rakibini yenen Zeynep Çam ve 48 kiloda boks milli tamına çağrılan Gamze Danışmaz Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Çarşamba Kartal Spor Kulübü Muay Thai sporcusu Zeynep Çam adını milli takıma yazdırdı. Bilecik Söğüt’te yapılan seçmelerde rakibi yenerek Türkiye Şampiyonu olan Zeynep Çam 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılacak  Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Salıpazarı Güzelvatan Mahallesinden olan minik sporcu Başkan Akgül’e Dünya Şampiyonu olacağını söyleyerek “Siz söz veriyorum. Antalya’dan Dünya Şampiyonu olarak döneceğim. Hem hocamın hem ailemin hem de sizlerin yüzünü güldereceğim.”dedi.

Belediye Başkanımız Sayın  Halil Akgül yöremizden böyle şampiyonları ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Onların başarısı için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak bizim görevimiz. Sporcularımıza bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum.”dedi.