Salıpazarı Belediyesi
SALIPAZARI’NDA YATIRIMLARA HIZ VERİLDİ
Salıpazarı’nda havaların iyi gitmesiyle çalışmalara hız verildi. İlçenin bir çok noktasında hem felaketin yaraları sarılıyor hem de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.
2019-11-14

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,”Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımına başlatılan Salıpazarı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatımız devam ediyor.

18 MİLYON’LUK YATIRIM

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,” havaların mevsim normallerinin üzerinde ve güneşli olması çalışmaları hızlandırdı”dedi.

Salıpazarı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatımızda devam ediyor. Yüklenci firma  sahada çalışmalarını sürdürüyor.18 milyon TL’ye mal olacak Salıpazarı Atıksu Arıtma Tesisimiz 1.Aşama da günlük 4.000 metreküp, 2. Aşama da günlük 6.000 metreküp atıksu arıtma kapasitesine sahip olacaktır.Tek amacımız ilçedeki atıksu sorununu çözmektir. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” dedi.