Salıpazarı Belediyesi
SALIPAZARI’NDA TOPLANAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI
Malatya ve Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralı sarılmaya çalışılıyor. Salıpazarı Belediyesi de depremzedelere ulaştırılmak amacı ile hayırseverlerden toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdi.
2020-02-03

Malatya ve Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralı sarılmaya çalışılıyor. Salıpazarı Belediyesi de depremzedelere ulaştırılmak amacı ile hayırseverlerden toplanan yardımları  deprem bölgesine gönderdi.

Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşların yaptıkları yardımlar Çarşamba Belediyesi önünden tırlara yüklendi ve iilk tır deprem gölgesine hareket etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Türk Milleti olarak zor günlerde nasıl birlik ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik” diyerek yardımda bulunan herkese teşekkür etti.