Salıpazarı Belediyesi
SALIPAZARI KARLA MÜCADELE EDİYOR
Salıpazarı İlçesinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Belediye ekipleri 7/24 karla mücadele ediyor.
2020-02-03

Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla kaplı yolların temizliği ve ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için gerekli iş makineleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Salıpazarı’nda yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı nedeniyle mahalle yollarını sürekli açık tutmak ve olası sorunları ortadan kaldırmak için Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri karla mücadele ediyor. Yüksek kesimlerde sabaha kadar etkisini sürdüren kar yağışına müdahale ederek, yolları açık tutmaya çalışan ekipler yoğun mesai harcıyor.

Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Esatçiftliği, Tahnal, Suluca,Karayonca, Tacalan, Güzelvatan ve Gökçebaşı Mahallelerinde 7/24 ekipler karla mücadele ediyor.

Salıpazarı Başkanı Halil Akgül, yağışın olduğu yerleşim merkezlerinde özellikle İlçenin yüksek kesimlerinde büyükşehir belediyemizle koordineli olarak ekipler sahada karla mücadele çalışmasını kesintisiz yürüttüğünü söyledi.