Salıpazarı Belediyesi
SALIPAZARI DEVLET HASTANESİ YIL SONUNA TAMAM
Salıpazarı’nda yapımı devam İlçe Devlet Devlet Hastanesi yıl sonunda tamamlanarak hizmete girecek.
2019-07-25

Hastane inşaatında incelemelerde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül “llçemizin önemli bir ihtiyacı olan hastane binasını yıl sonuna tamamlayarak hizmete sunmayı hedeflediklerini söyledi.

YIL SONUNDA BİTECEK

Hedeflerinin yıl sonuna kadar Salıpazarı ilçemizin  önemli bir ihtiyacı olan hastane binasının tamamlanarak hizmete sokulması olduğunu belirten Başkan Akgül, “Yavaşbey Mahallemizde 13 bin metre kare alan üzerine 40 yataklı olarak inşa edilen Salıpazarı Devlet Hastanesi Diyaliz ünitesi,Poliklinikler, diş ve ağız sağlığı, Yanık odası, Sosyal donatı alanları ve otoparkı ile Salıpazarı halkına hizmet verecek.

SADECE SALIPAZARI’NA HİZMET VERMEYECEK

Hastanenin sadece Salıpazarı’na değil komşu ilçelerden gelen hastalara da hizmet vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Akgül, “Hastanemiz Salıpazarı’nın ihtiyaçlarına uzun yıllar cevap verecek şekilde tam donanıma sahip olacak.”dedi.

Salıpazarı Devlet Hastenesinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.