Salıpazarı Belediyesi
SALIPAZARI BELEDİYESİ HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Salıpazarı İlçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ambulansın ulaşamadığı 90 yaşındaki hastanın imdadına belediye ekipleri yetişti.
2020-02-03

Salıpazarı İlçesinde  yoğun kar yağışı nedeniyle ambulansın ulaşamadığı 90 yaşındaki hastanın imdadına belediye ekipleri yetişti.

Salıpazarı’nın Tahnal Mahallesi  Kızılağaç mevkiinde rahatsızlaşan 90 yaşındaki Eşme Çam için yakınları 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesinden hareket eden 112 Acil Servis Ambulansı  kar yağışı nedeni ile hastaya ulaşamadı. Devreye giren Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğüne bağlı iş makinesinin yardımıyla evinden alınan 90 yaşındaki Eşme Çam sağlık ekiplerine teslim edildi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ekiplere duyarlı ve gayretli çalışmlarından dolayı teşekkür etti.