Salıpazarı Belediyesi
KARACAÖREN ŞELALESİ BÜYÜLÜYOR
Salıpazarı ilçesindeki Karacaören Şelalesi, doğal güzelliği ile büyülüyor. Boyu 92 metre olan ve su düşüşü 85 metreyi bulan şelale, görenleri kendine hayran bırakıyor.
2019-07-25

Salıpazarı ilçesine 11 kilometre uzaklıktaki Karacaören Mahallesi’nde bulunan Karacaören Şelalesi, güzelliği ile göz kamaştırıyor. İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri olan Karacaören Şelalesi, bölge turizmine de katkı sağlıyor.

85 METRELİK DÜŞÜŞ

92 metre yüksekliğinde olan Karacaören Şelalesi’ne gelenler, buradaki yaklaşık 85 metrelik su düşüşü görenleri hayran bırakıyor. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler, doğal güzelliği cep telefonlarının kameraları ile ölümsüzleştiriyor.

BİTKİ ÖRTÜSÜ DİKKATİ ÇEKİYOR

Bulunduğu bölgedeki bitki örtüsü, ormanlık alanlar ve fındıklıklarla çevrili Karacaören Şelalesi, çevresindeki ormanda kayın, kızılağaç, gürgen, kestane ve taflan gibi birçok Karadeniz bölgesine özel bitki popülasyonuna ait ağaçlarla dikkati çekiyor