Salıpazarı Belediyesi
HAYAT KURTARAN MÜDAHALE SALIPAZARI BELEDİYESİNDEN
Kalp krizi geçiren hastayı Salıpazarı Belediyesi iş makinesi ile ambulansa yetiştirdi.
2020-02-10

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Salıpazarı İlçesinde hastaların imdadına Belediye iş makineleri yetişiyor. Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Gökçebaşı Mahallesinde Mollabacağı mevkiinde  60 yaşındaki Döndü Cenikli evinde fenalaştı.

Yakınlarının 112 Acil servisi aramasıyla harekete geçen 112 ambulansı hastaya ulaşamayınca devreye Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri girdi.

Ekipler iş makinesi yardımıyla hastayı evinden alarak, ana yolda bekleyen ambulansa sevk etti. 112 Acil Servis ambulnası Salıpazarı İlçe Devlet hastanesine getirilen Döndü Cenikli’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.