Salıpazarı Belediyesi
DEPREM SİMULASYON ARACI SALIPAZARI’NDA
AFAD - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Simulasyon Aracı ve Bilgilendirme Ekibi Salıpazarı’nda deprem konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
2020-02-03

Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara ve öğrencilere deprem öncesinde alınacak tedbirler ve deprem sırasında nasıl hareket edileceği konularında bilgiler verdi.Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer ve Belediye Başkanı Halil Akgül ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay'da aracı ve ekibi ziyaret ederek çalışmaları ve bilgilendirmeleri yerinde gördü; ziyarete gelen öğrencilerle sohbet etti.

AFAD Deprem Simulasyon Aracı ile   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından katılan uzmanlardan oluşan Bilgilendirme Ekibi ilçeleri gezerek vatandaşları deprem konusunda bilgilendiriyor.