Salıpazarı Belediyesi
CUMHURİYET BAYRAMI SALIPAZARI’NDA KUTLANDI
29 Ekim Cumhuriyet’in 96. yılı Salıpazarı’nda düzenlenen törenlerle kutlandı.
2019-10-30

Cumhuriyet Bayramı törenleri Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı.

Kutlama programı ise olumsuz hava muhalefeti nedeni ile Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi kapalıspor salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer yaptı. Dinçer “Bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyet’tir” dedi.

Şiirlerin okunması ve öğrencilerinin gösterilerinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili okullarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesi ile son buldu.

Törenlere İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Halil Akgül,İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, CHP İlçe Başkanı Ali Çelebi, MHP İlçe Başkanı İsa Bircan, İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, daire amirleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.