Salıpazarı Belediyesi
CEMEVİ İNŞAATINI GEZDİLER
Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ve Belediye Başkanımız Halil Akgül Avut Mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını gezdi.
2019-07-24

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ve Belediye Başkanımız  Halil Akgül Avut Mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını gezdi.

2017 yılında 3 bin 634 metrekare arazi üzerine temeli atılan Avut Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını gezen Kaymakam Dinçer ve Başkan Akgül Mahalle Muhtarı Hüseyin Gürkan’dan çalışmlar hakkında bilgi aldı.

AKGÜL, “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ”

Salıpazarı Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül ““İlçemiz sınırları arasında bulunan Avut Mahallemizdeki vatandaşlarımız, mahallelerine Cemevi yapılması isteğini belediyemize ilettiler.Konu hakkında Cemevi için tahsisi düşünülen arazi olan 3 bin 634 metrekare arsanın hazine arazisi olduğu bilgisine ulaştık. Bu sebeple Samsun İl Defterdarlığı ile arazi hakkında ilgili görüşme ve yazışmalar yapılmış ve ilk etapta arazi Salıpazarı Belediyesi adına tahsis işlemlerini tamamladık.