Salıpazarı Belediyesi
BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI
Geri
2020-06-09

Koronavirüs tedbirleri nedeni ile SASKİ Konferans Salonunda yapılan meclis toplantsında alınan korona tedbirleri dikkat çekti. Toplantı öncesi meclis üyelerinin ateşi ölçüldü, dezenfektan ve maske dağıtıldı. Toplantı esnasında sosyal mesafe kuralı ihmal edilmedi.

Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Başkanı Halil Akgül’ün başkanlığında yapıldı. Toplantıya eksiksiz katılan meclis üyeleri gündemdeki maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Salıpazarı Belediye Meclisinin bu ayki toplantı gündeminde 2019 yılı Denetim Raporunun görüşülmesi, 2019 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2019 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi, Daimi encümen seçimi ve Norm Kadro Cetvellerinin görüşülmesi gibi maddeler vardı.

Belediyenin 2019 yılı Faaliyet raporunun görüşülmesinde yasa gereği toplantıyı Meclis 1. Başkan vekili Meclis üyesi İbrahim Yılmaz yönetti.

Yapılan gizli oy açık tasnif sonucu bir yıl görev yapacak Daimi Encümenliklerine Ak Parti Meclis üyeleri Emine Dağlıoğlu ve Hakan Şahin seçildi.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirme yapan Salıpazarı Belediye başkanı Halil Akgül “3 aradan sonra ilk defa bir meclis toplantısı gerçekleştirdik. Pandemi nedeni ile iptal edilen Belediye Meclis Toplantıları yayınlanan genelge gereği ve alınan tedbirlere uyularak bu ay yapılmaya başlandı. Meclis toplantımızın ve alınan kararların sonuçları itibariyle ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi