Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL'ÜN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,Anneler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
2020-05-09

Başkan Akgül, anneliğin karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan yüce bir duygu olduğunu söyledi.

Anneler Günü ile ilgili bir mesaj yayımlayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Bizim inancımız annelerimize yılda bir gün değil, her gün aynı ilgi ve alakayı göstermeyi emretmiş ve bununla birlikte de yüce Rabbim ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek, anneliğin ne derece yüce bir duygu olduğunu ifade etmiştir.

Anne sevgisinden üstün bir sevgi de yoktur. Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren merhametiyle bizleri kucaklayan, ömrünü evlatlarına adayan her zaman yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutlarım. Özellikle koronavirüs dolayısıyla evlatlarından uzak, aylardır hastanelerde bir can daha fazla kurtarmak için gayret sarf eden annelerimizi de unutmadık unutmayacağız.

Bu vesileyle başta şehit anneleri ve koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanı annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgi ile ellerinden öpüyorum" dedi.