Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL’DEN YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
2019-10-01

Başkan Akgül mesajında; “ Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir dönemdir. Onların toplumla bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamak, ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş bu insanlara, bir vefa olacaktır. Millet olarak ne mutlu bize ki, yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, tam aksine onlara sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz.

Yaşlılık döneminin sorunlarının aşılmasına katkıda bulunmak için yerel yönetimler olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek ve yaşlılığı, yalnızlığın ve umutsuzluğun yaşandığı dönem olmaktan çıkarmak için elimizden gelen özeni gösteriyoruz.

Bu düşünceler içinde, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum" dedi.