Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Geri
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, mübarek ‘Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, İslam aleminin kandilini kutladı.
2020-02-27

Salıpazarı Belediye Başkanı  Halil Akgül Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, “İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilki olan Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum” dedi.

Mesajının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Akgül, şunları kaydetti:

“Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Salıpazarılı  hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik eder, mübarek üç ayların ve Regaib Kandil’inin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”