Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL’DEN MUHTAR GÜNÜ MESAJI
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Muhtar Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.
2019-10-17

Muhtarların demokrasinin gelişmesine katkıda bulunurken yerel yönetime katılımı sağlamanın da önemli araçlarından birisi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Halil Akgül,” Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

İlçemizde muhtarlarımızla istişare halinde şehrimizi en güzel şekilde yöneterek hemşehrilerimize en iyi ve en güzel hizmetleri götürebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle muhtarlarımız sorumlu oldukları bölgeyi daha iyi tanıyan ve bilen insanlar oldukları için onların desteğiyle hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma, uygulama imkânı buluyoruz. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor bizde bu güçle hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz.

Bu vesileyle mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda bizlere çözüm ortaklığı yapan ve toplumumuzdaki en önemli görevlerden birini yürüten muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü'nü kutlar, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim"