Salıpazarı Belediyesi
BAŞKAN AKGÜL, 'GEREKEN YAPILACAK'
Salıpazarı İlçesinde çıkan yangında bir ev kül oldu.
2020-06-14

Salıpazarı İlçesi Alan Mahallesi Hamzalar mevkiinde Muhittin Şirin’e ait evde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında  ev tamamen yanarak kül oldu.

Samsun Büyükşehir itfaiyesinin müdahale ettiği yangın soğutma çalışmaları sonrasında ortaya çıkan manzara korkuçtu. Yangında can kaybı olmaması en büyük teselli oldu.

Yangın sonrası ev sahibi Muhittin Şirin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yangınla ilgili bilgi aldı.

Gereken desteğin yapılacağını belirten Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Olayda can kaybının yaşanmamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi”

Evi yanarak kullanılmaz hale gelen ev sahibi Muhittin Şirin ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti.