YENİ MECLİS İLK TOPLANTISINI YAPTI

31 Mart seçimleri sonrası oluşanSalıpazarı Belediye Meclisi ilk oturumunu yaptı.

Salıpazarı Belediyesi yerel seçimler sonrası oluşan 15 üyesi ile ilk Meclis Toplantısını Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.Salıpazarı Belediye Meclisi 12 Ak Parti ve 3 İyi Parti'li üyelerden oluştu.

Meclisin oturumunu " İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun" sözleri ile açan Belediye Başkanı Halil Akgül," ilçemizin gelişimi için hep birlikte el ele, gönül gönüle hizmet edeceğiz. Bu oturumlarda alacağımız tüm kararlarımız ilçemize,Samsun'a ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Meclis oturumunda daha sonra yapılan oylamalarla asil ve yedek Kâtip Üyelikleri, Belediye Encümenleri, Meclis Başkan 1. ve 2. vekilleri ile Plan Bütçe, İmar Komisyonları üyeleri seçildi.

Oturumda ayrıca Samsun Belediyeler Birliği'ne ve Tarihi Kentler Birliğine verilecek üyeler belirlendi. Daha sonra Mali Hizmetler Müdürü Yılmaz Torun tarafından okunan Salıpazarı Belediyesi 2018 Denetim Komisyon Raporu okunarak oylandı.