ÇANAKKALE ZAFERİ SALIPAZARI’NDA ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayıp, ardında Ada Düğün salonunda devam eden kutlamaya Kaymakam Ali Osman Bulat, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akğül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J.Asb.Kd.Çvş. Kamil Bulut yaptı.
Cumhuriyet Meydanındaki Programın ardından Ada Düğün Salonunda devam eden ve Salıpazarı İmam hatip Orta Okulu tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Taze fidanlar şiir tiyatrosu grubunun gösterisi ilgi ile izlendi
Programın sonunda Orta Okullar arası şiir yarışması ve Liseler arasında Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.