HALİL AKGÜL “30 YILDA YAPILACAK HİZMETLERİ 10 YILDA YAPTIK”

“30 YILDA YAPILACAK HİZMETLERİ 10 YILDA YAPTIK”

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir ile AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın da katıldığı seçim koordinasyon merkezi açılışında vatandaşlara seslenen Salıpazarı İlçe Belediyesi Başkanı Halil Akgül, "Cumhur İttifakı adayı olarak sizlere bir 5 yıl daha hizmet etmek için buradayız. 17 yıl önce AK Parti kurulurken sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde bu taşın altına elimizi koyduk. Samsun'da, Salıpazarı ilçemizde dünyada ve Türkiye de mahçup olmadan bugünlere geldik. 10 yılda Salıpazarı ilçemizin çehresinin nasıl değiştiğini görüyoruz. Salıpazarı ilçemize yaptıkları hizmetler için verdikleri destekler için milletvekillerimize teşekkür ediyorum. 30 yılda yapılacak hizmetleri 10 yıla sığdırdık. Beş yıl daha Salıpazarı ilçemize halkımızında desteği ile Cumhur İttifakının adayı olarak yine seçimi kazanacağız. Durmak yok. 10 yılda yaptığımız hizmetleri önümüzdeki bu 5 yılda daha fazlasını yapacağız..

“5 YIL DAHA İLK GÜNKÜ AŞKLA”

Meydanlarımız, beton yollarımız, köprülerimiz, hastane inşaatımız, cezaevi inşaatımız bu hizmetler hükümetimizin desteği ile gümbür gümbür yapmaya hazırız. Önümüzdeki 5 yılda beton yol ve asfalt çalışmaları yapılacak yol sorunumu çözülecek." dedi.