DİKENCİK’E BETON YOL, ORTA MAHALLEYE PARKE ÇALIŞMASI

Salıpazarı’nda Dikencik Mahallesinde yapılan beton yol çalışmarını ve Orta Maghalledeki kilit parke çalışmalarını yerinde incelen Başkan Akgül, Büyükşehir Fen İşleri Salıpazarı Şube Müdürü Hayrettin Atalar’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

“ÇOĞU İLÇEYİ GERİDE BIRAKTIK”

İlçe Merkezimize bağlı mahalleler ile diğer mahallelerimizde son beş yılda 175 km beton yol,asfalt ve stabilize yol çalışması yaparal Samsun’da çoğu ilçeyi geride bıraktık diyen Başkan Akgül "Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilçe belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde bütün mahallelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Salıpazarı cağrafi konum itibariyle geniş ve dağınık yapısı olmasına rağmen çoğu ana grup yollarımız beton yol, bir çok mahllemizde ise iyileştirme çalışmları yapılmıştır. Elbet yapamadığız mahallelerde var elbette.

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM YOL-YO-YOL

Özellikle yüksek mahalllerimizin yol şikayeti olduğunu çok iyi biliyorum.Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir’le de istişare ettik. Salıpazarı’nın yol sorununu açılmamak üzere tarihe gömeceğiz.”dedi