SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, DAİMA HALKIN İÇİNDE...

“TEK ARZUMUZ VAR...”

Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Salıpazarılılarla  bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan Başkan Akgül, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da halkımızın daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

“SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL, DAİMA HALKIN İÇİNDE”

Biz her daim halkımızın içinde olmak durumundayız diyen başkan Akgül, “Çok şükür belediye başkanı olmadan öncede hep halkın içindeydim.

Belediye başkanı olduktan sonra da değişen bir şey olmadı. Halkımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olmaya gayret gösterdim. İnsanlarımızı hiç bir zaman düşüncelerinden dolayı ayırmadım,ayrıştımadım.

Seçimden seçime değil, daima halkın içinde oldum. İki dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdürüyorum. Allah izin verir ve halkımızın da teveccühüleri ile üçüncü ve son dönem halkımın hizmetkarı olmak benim en büyük mutluluğum olacaktır.” dedi.