BAŞKAN AKGÜL “STK’LAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil Akgül İlçe Başkanı İsmail Yaman ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma’yı makamında ziyaret etti.

"KATILIMCI BELEDİYECİLİK"

Belediye Başkanı Halil Akgül, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, "Biz esnafımızın çalışmalarında, esnafımızın Salıpazarı’mıza yapmış olduğu katkılardan ziyadesiyle memnunuz. Ziraat Odası Başkanımız olsun, Esnaf Odaları Başkanımız, Turizm ve Kültür Derneği başkanımız olsun, Şoförler ve Otomobilciler Odamız başkanı olsun, Belediyespor Kulüp başkanımız olsun biz ortak akılla şehri yönetme noktasında azimle, kararlığımızı her platformda ifade ettik ve gösteriyoruz. Bizim zaten Belediyecilikte olmazsa olmazımızdan biriside katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışının temeli de, Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri,derneklerimiz,  ve yerel yöneticiler ile birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemek amacıyla biz bu yola çıktık.”dedi.

OSMA, BAŞARI DİLEDİ

Ziyarette konuşan Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın başkan hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadı, her süreçte yanımızda oldu.Sivil Toplum Kuruluşlarına göstermiş olduğu önemden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu