BAŞKAN AKGÜL, "SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ"

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Samsun için Okuma Vakti” etkinliği çerçevesinde Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi Öğretmen ve öğrencileri kabul etti.

Başkanlık makamında öğrencilerle kısa süre kitap okuyan Başkan Akgül, “İlçemizde okuma oranını arttırmak, okuyan ve okuduğunu anlayan bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Kitap okumanın sadece okul, kütüphane ve ev ortamında değil, tüm yaşam alanlarında olabileceği; bu nedenle okuma anlamında farkındalık oluşturarak, ilçemizin her meaknında kitap okunmasını sağlamak ve çocuklarımıza örnek olmak için, tüm yüreklerin bir olarak hep birlikte kitap okumasının ne derece önem arz ettiği ortadadır. Bu amaçla “Samsu İçin Okuma Vakti” etkinliği hayata geçirilmiş bulunmaktadır.”dedi.