ŞAMPİYONDAN BAŞKAN AKGÜL’E ZİYARET

Samsun'da düzenlenen 22 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda birinci olan Batuhan Giritli, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu olan Çarşambalı Batuhan Giritli, Başkan Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Amatör sporlarda çok başarılı sporcular bulunduğunu belirten Başkan Akgül, " Şampiyonluklarına bir yenisini ekleyen Batuhan kardeşimizi bir kez daha kutluyoruz. Her zaman göğsümüzü kabartmış, bizleri en iyi şekilde temsil etmiştir.Kendisine bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Batuhan Giritli de kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, başarılarını sürdürmeye çalışacağını söyledi.