BAŞKAN AKGÜL “SALIPAZARI HALKI İÇİN GÜZEL BİR YER YAPTIK”

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, belediye imkanları ile yapılan Saadettin Çavuş Parkı ile Salıpazarı’nda insanların piknik yapmaları için güzel bir yer yaptıklarını söyledi.

İnsanların başka ilçelere ya da uzağa gitmektense çok yakınlarında belediye imkanları ile yapılan bir mesire alanları olduğunu dile getiren Salıpazarı Belediyesi Başkanı Halil Akgül, “Şu anda burada bulunduğumuz parkımıza Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışırken yol yapımı sırasında hayatını kaybeden merhum Saadettin Çavuş kardeşimizin ismini verdik. Hem arkadaşımızın ismini burada yaşatmış oluyoruz, hem de Salıpazarı insanımıza nefes alacak bir alan oluşturduk. Tam bir mesire alanı oluşturduk.

İnsanlar piknik yapmak için uzaklara gitmek için vasıta sorunu çekebiliyorlardı. Burası ise Salıpazarı’nda her iki yakadan da 4 dakikada ulaşabiliyorlar. Burayı kendi imkanlarımızla, kendi personelimizle yaptık. İhaleye çıkararak para ödemektense kendi imkanlarımızla Salıpazarı halkı için güzel bir yer yaptık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımız güzel günlerde kullansın” şeklinde konuştu.