Başkan Akgül’den 10 Kasım mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Akgül, “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de O'nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız” dedi
Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz."