BAŞKAN AKGÜL GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“21 Ekim; ülkemizde ve Dünya’da Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Medya; doğru, tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmektedir. Gazeteciler; olaylar ve her türlü gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirme görevini yerine getirirken, kamuoyu oluşturmada da aynı zamanda önemli bir güç merkezidir.Başarılı hizmetlerin yerine getirilmesinde, basın sektöründe yer alan meslek örgütleri çok önemli görevler üstlenmişlerdir. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının gelişiminde büyük katkıya sahip olan ve bu görevin ifası uğruna yaşadığı tüm zorluklara rağmen meslek ilkelerine sadık kalarak doğru habercilik görevini en başarılı şekilde yerine getiren başta Samsun medyası olmak üzere tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.İlçemizde faaliyette bulunan yaygın ve yerel medya mensuplarının, yerel ve bölgesel gazete, dergi, radyo, internet ve televizyon temsilcilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”