Başkan Halil Akgül, 'ORGANİK PAZARI MODERN HALE GETİRECEĞİZ

Salıpazarı Bereket Mahallesinde kurulan organik pazarı gezen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Sağlıklı beslenme adına çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum”dedi.Pazar tezgahlarını tek tek gezen Başkan Akgül Pazar alış-verişini de buradan yaptı.

'ÇOCUKLARINIZI SAĞLIKLI ÜRÜNLERLE BESLEYİN'

Pazar tezgahlarını gezen Başkan Halil Akgül pazarda tezgah açan kadın girişimcilerle bir süre sohbet etti.Üreticilerle yaptığı sohbetler sırasında konuşan Akgül , sağlıklı nesiller yetiştirmek için ailelerin küçük yaşlardan itibaren çocuklarını sağlıklı ürünlerle beslenmeye alıştırması gerektiğini ifade etti.

'PAZAR MODERN HALE GELECEK'

Pazar yeri ile ilgili bir takım sıkıntıların da olduğunu ifade eden Akgül “En kısa sürede pazarımızı kış şartlarına uygun hale getirip üreticilerimizi rahat ettireceğiz. Halkımızın güvenli ve daha hijyenik bir ortamda alış-veriş yapmalarını sağlayacak modern bir Pazar hedefliyoruz.”dedi.

'CUMA GÜNLERİ KURULUYOR'

Salıpazarı İlçesinde Salı günleri  semt pazarı,Cuma günleri ise organik  pazar olarak kullanılan bu alan kuruluyor.Organik Pazar sağlıklı ürün tüketmek isteyenlere ev sahipliği yapacak.