BAŞKAN AKGÜL AŞURE DAĞITTI

Salıpazarı Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıldı.
Sosyal Belediyeciliğin anlayışı gereği her fırsatta vatandaşın yanında olan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarını unutmadı bu yılda geleneği bozmadan vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanında yapılan Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Halil Akgül,İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay ve İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden katıldı.
"Muharrem Ayı, Paylaşma Ayıdır"
Muharrem ayı dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirten Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ´´Muharrem ayımız sevgi, kardeşlik ilişkilerinin geliştiği muazzam bir aydır.
Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için muharrem ayımızın lezzeti olan aşure dağıtımıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuldu. Sevgiyle çıktığımız yönetim anlayışımızın ilçede de hakim olması bizleri mutlu etmektedir.
Bu vesileyle Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum´´ dedi.