REİS KAZANINCA KURBAN KESTİ

Fransa’da yaşayan genç iş adamı Mehmet Şimşek “'Erdoğan Cumhurbaşkanlığını kazanırsa memleketimde kurban kesip fakire fukaraya dağıtacağım diye kurban adamıştım” diyerek Salıpazarı’nın Çiçekli Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde kurbanını kesti.

" ÜLKEMİZDE DEĞERİNİ BİLMİYORLAR”

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman’ı da davet eden Mehmet Şimşek “Biz Avrupa’da çok daha farklı konumlara geldik. İnsanımız nankör. Erdoğan sayesinde itibarımız arttı. Bunu Türkiye’de yaşayanlar anlayamıyor. Bizim ülkemizde insanların değeri ölünce anlaşılır.Allah reisimize uzun ömür versin.”dedi.
Türkiye’ye oy kullanmak için geldiğini söyleyen Şimşek “ Allah nasip etti,oyumuz kullandık. Fransa’da söz verdim. Eğer reisimiz Cumhurbaşkanlığını kazanırsa kurban keseceğim diye.Şimdi sözümü yerine getiriyorum. Bu günde beni yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Halil Akgül’e de teşekkür ediyorum.”dedi.