Başkan Akgül “Yol’a devam”

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından belli bir program dahilinde yapılan beton yol çalışmaları Fidancık-Karadere ve Karayonca Mahallelerinde devam ediyor.

Salıpazarı İlçesinde planlama doğrultusunda mevcut yol durumu göz önüne alınarak yapılan çalışmalar kapsamında, bir çok mahallede stabilize yol ve kilit taşı döşemesi sürerken bazı mahallelerde beton yol yapımına devam ediliyor.

Fidancık Mahallesinde başlatılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Halil Akgül ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman,çalışmalar hakkında  bilgi alırken mahalle muhtarları ile de bir süre sohbet etti.

Kırsal mahalle yollarını betonla buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Akgül, "Bu çalışmaları sadece buralarda yapmıyoruz. 2014 yılından bu yana  çok sayıda kırsal mahallemiz mevcut. İmkânlar ölçüsünde hatta imkânlarımızı maksimum düzeyde kullanarak tüm mahallelerimize yetişmeye gayret ediyoruz. Yıl sonuna kadar birçok mahallemizin yol sorununu gidermiş olmayı hedefliyoruz" dedi.

Fidancık, Karadere  ve Karayonca Mahalle Muhtarları beton yol çalışmaları nedeni ile Belediye Başkanı Halil Akgül’e ve Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti