Salıpazarı'nda muhteşem düğün

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün oğlu Yunus Emre Akgül ile Semra Tümer Salıpazarı'nda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Törene Samsun protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün en küçük oğlu Yunus Emre Akgül ile Ankaralı Semra Tümer, ilçede gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

PROTOKOL ŞAHİTLİK YAPTI

Salıpazarı'nda gerçekleştirilen törene Samsun protokolünün yanı sıra binlerce kişi katılım gösterdi. Genç çiftin nikahını damadın babası Başkan Akgül kıyarken, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın yanı sıra ilçe belediye başkanları nikah şahitliği yaptı.

GENİŞ KATILIM

Düğün törenine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti Milletvekili aday adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Kavak,Ladik,Havza,Vezirköprü,19 Mayıs, Yakakent, Alaçam, Tekkeköy, İlkadım, Atakum, Terme Belediye Başkanları yanı siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

-DAVETLİLER SALONA SIĞMADI: Samsun protokolünün de yoğun ilgi gösterdiği düğün töreni geniş katılım nedeniyle açık havada gerçekleştirmek zorunda kaldı.

-OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI: Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, oğlunun nikahını kendisi kıydı