ŞEHİDİMİZİN NAAŞI SALIPAZARI’NDA

Amanoslar'daki terör operasyonu Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tokur'un naaşı memleketi Samsun'a getirildi

Amanos Dağları'nda yürütülen terör operasyonu kapsamındaki arama tarama faaliyetleri sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur'un naaşı memleketi Samsun'a getirildi.

Çarşamba Havaalanından alınan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tokur'un naşı buradan doğum yeri olan Salıpazarı ilçesine götürüldü.

Adana'daki İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirilen Tokur'un cenazesini, yakınları, Samsun Valisi Osman Kaymak, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Alpay Recep Ali Üstün, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel,Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın,Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile diğer yetkililer karşıladı.

Şehidin Ankara'da bulunan eşi Melike Tokur ile İstanbul'daki annesi Nazmiye ve babası Sebahattin Tokur'un da bu gece uçakla Samsun'a geleceği öğrenildi.