AFRİN’DE GÖREVLİ ASKERE EVİNDE ZİYARET

SİLAH ARKADAŞI YANINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Afrin'de bir ay süre ile görev yapan Vet.Uzm.Çvş. Abdullah Şahin burada mayın arama ve temizleme faaliyetinde bulunmuş, mayın patlaması sonucu yanında bulunan silah arkadaşı şehit düşmüştü. Vet.Uzm.Çvş. Abdullah Şahin olayın ardından 10 gün izne ayrılarak Salıpazarı'nda bulunan ailesini ziyarete gelmişti.

'AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN'

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kahraman  askeri babasının evinde ziyaret etti. Başkan Akgül , "Abdullah kardeşimiz bizim evladımız. Kendisi Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin'e giderek aslanlar gibi görevini yapmıştır. Onunla gurur duyuyoruz. Tüm askerlerimizin bu kutsal görevde ayaklarına taş değmesin. Dualarımız sınır ötesinde onların yanındadır."dedi.

Başkan Akgül  Vet.Uzm.Çvş. Abdullah Şahin'e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.