MİLLİ MARŞIMIZ 97 YAŞINDA

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nin 97. Yıldönümü Salıpazarı'nda yapılan törenle anıldı.

Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’nda, İstiklal Marşı’nın kabulü drama çalışması sahnelendi ve günün anlamını belirten türküler Salıpazarı İmam Hatip Ortaokulu korosu tarafından seslendirildi.

Anma programına Salıpazarı  Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli  hediyeler verildi.