BAŞKAN AKGÜL, 'YÜREĞİMİZ YANIYOR'

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül "Şehitlerimiz var.Acımız büyük,yüreğimiz yanıyor."dedi.

Başkan Akgül yaptığı yazılı açıklamada;

"Zaman her daim bir olma, kardeş olma zamanıdır. Afrin'deki bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik başlattığımız Zeytin Dalı Operasyonu başarı ile sürüyor. Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş Türk milleti sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir.

Şehitlerimiz yüreğimizi yakıyor. Rakam olarak ifade edilen her bir kaybımızın annesi ile, babası ile, kardeşi ile, evli ise eşi ile, varsa çocuğu ile, arkadaşları ile başlı başına birer dünya olduğunu çok iyi biliyoruz. Hain saldırılar sonucunda şehit olan askerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum." dedi