Başkan Akgül, 'Kitap Günlerinde Buluşalım'

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Salıpazarı 1. Çocuk Kitap Günleri" etkinliğinde buluşalım dedi

Değerli kitap dostları,

Her zaman ilkleri gerçekleştiren Salıpazarı yine bir ilke imza atarak “Salıpazarı Kitap Günleri” programıyla, siz değerli kitapseverlerle buluşturuyor.

Dünya genelinde yapılan araştırmalarda ülkemiz, kitap okuma sıralamasında bir hayli geride. Bu olumsuzluğu gidermek ve kitap okuma oranını arttırmak konusunda yerel yönetimler olarak bizlere de önemli görevler düşüyor. Bu konuda ciddi adımlar atılması gerektiğine inanıyorum.

Ayrıca, kitaplarıyla geniş bir okuyucu kitlesi oluşturan yazarımız, söyleşi ve imza programlarıyla sizlerle buluşacak. Kitapseverler, hem değerli yazarlarımızla tanışma, sohbet etme, olanağı bulacak hem de kitaplarını yazarlarına imzalatabilecek.

5-6 Mart tarihleri arası iki gün boyunca Salıpazarı kitapla yatıp, kitapla kalkacak.

Özellikle öğrencilerimizin bu etkinliğe katılımını çok önemsiyorum. Yoğun bir ilgiyle Salıpazarı Kitap Günlerini izleyeceklerine inanıyorum.

Tüm halkımızı kitapların sonsuz ve büyülü dünyasında buluşmak üzere Salıpazarı Kitap Günlerine davet ediyorum. Saygılarımla.