BAŞKAN AKGÜL İMAMLARA SESLENDİ. 'SİZLER ÖRNEK İNSANLARSINIZ'

Salıpazarı Ziraat Odası Konferans Salonunda İlçede görev yapan imam ve müezzinlerle bir araya gelen Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, çalışmalar hakkında bilgi verirken imamlarında yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi.

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın'ında katıldığı istişare toplantısında  imamların sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

"SİZLER ÖRNEK İNSANLARSINIZ"

Başkan Akgül, "İmamlarımız toplumlara örnek olacak hal ve davranışlarda olmalıdırlar. Yapmış oldukları görev gereği çevreyi ve yapılan hizmetleri en iyi gören sizlersiniz. Bu hizmetlere vatandaşlarımızı uyararak sahip çıkabilirsiniz. Sizlerinde her türlü sorunu olduğunda daima sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim."dedi.

"HİZMETE DOYDUK"

Toplantıda söz alan imamlarda belediye hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirterek "Son dönemde hizmete doyduk. İlçemiz adına yapılanlar ortada. Ancak hizmet bitmez. İnsanoğlu var olduğu sürece ihtiyaçlar ve talepler daima olacaktır."dediler.

Başkan Akgül, imamların sorunlarını ve önerilerini tek tek not alarak "Gereken neyse o yapılacaktır."dedi.