SALIPAZARI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın hafta sonu başta büyükşehir belediyesi olmak üzere ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından, belediyelerin Samsunspor kampanyasına vermeyi taahhüt ettiği miktarlar hesaplara yatırılmaya başlandı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek kampanyaya 20 bin TL destek verdi.

Başkan Akgül “Sayın Vali’mizin çağrısı üzerine Samsunspor’ umuzu bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkartmak amacı ile üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Samsunspor şehrin önemli argümanlarından biridir. Ayağa kalkması ve eski günlerine dönmesi tek dileğimizdir.

Bütün İlçe Belediyeleri olduğu gibi biz de bu duruma tepkisiz kalamazdık. Bu nedenle Vali’mize  verdiğimiz söz tuttuk. Samsunspor’umuzun hesabına 20 bin TL yatırdık.”dedi.