BAŞKAN AKGÜL, DUYARSIZ KALMADI... KAPISINA KADAR BETON YOL

Salıpazarı  Belediyesi, örnek bir hizmete imza atarak, evine gidip gelmekte  zorluk yaşayan engelli bir vatandaşın kapısının önüne kadar beton yol yaptı.

DUYARSIZ KALMADI.

Salıpazarı Belediye Başkanına yol talebini ileten 68 yaşındaki yürüme engelli ve tekerlekli sandeyeye bağımlı olarak yaşayan Hüseyin Bal'ın bu isteğine duyarsız kalmadı.Bal'ın istediği beton yol Fen İşleri Müdürlüğünce yapıldı.

BENİ KIRMADI.

Engelli Hüseyin Bal  “Başkanımdan Allah razı olsun.Evime ulaşımda güçlük çekiyordum.Kendisinden bana yardımcı olmasını istedim.O da benim bu isteğimi kırmadı. Şimdi evimin kapısına kadar beton yol yapıldı.Kendisine çok teşekkür ediyorum."dedi.

NE MUTLU BİZE

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yol çalışmasını yerinde inceleyerek engelli Hüseyin Bal'ın sevincine ortak oldu.Başkan Akgül, “Her birey bir engelli adayı. Yaşamda engelli olmayacağımızın bir garantisi yok. Hüseyin Amcamıza yaşadığı sıkıntıların aşılması anlamında birşeyler yapabildiysek ne mutlu bize.İhtiyaç sahibi engellilerimiz, lütfen bizlere başvursunlar. Onlar için yapabileceğimiz muhakkak bir şeyler vardır. Buradaki ailenin sevinci bütün yorgunluğumuzu alıyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.