Halil Akgül, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçede devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma ile birlikte Sarıhasan Mahallesinde yapımı devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Sıcak asfalt, beton, taş parke, sathi kaplama,  stabilize gibi farklı çalışmaları ulaşım sorununu büyük ölçüde çözdüğünü söyledi.

Son üç yılda Büyükşehir Belediyemiz tarafından ağrlık verilien yol çalışmaları belli bir plan dahlinde deva ediyor diyen Başkan Akgül, "Ekip ruhu çerçevesinde ilçenin hizmet beklentisi doğrultusunda birlik beraberlik içinde gayretli ve özverili çalışmamızı ilçemize yansıtmayı başardık. Bugün de her zaman olduğu gibi her bölgesinde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledik” dedi.