Başkan Akgül,Mevlit Kandilini Kutladı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Mevlit Kandili’nin insanlığın içine düştüğü tüm sıkıntılardan kurtulması için vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Akgül , Mevlit Kandili dolayısıyla yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Akgül, yaptığı açıklamada, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in dünyaya geliş gecesi olan ‘Mevlit Kandili’ne, bir kez daha birlik ve beraberlik içinde ulaşmanın huzuruyla, tüm İslam Âleminin bu özel gecesini kutluyorum.

Mevlit Kandili, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barışı, hoşgörüyü kendi yaşamında öne çıkararak, sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için her bakımdan örnek olan Peygamberimizin, bizlere bıraktığı manevi mirası anlamak, kişisel ve toplumsal huzurun önemini kavrayarak, bu duyguları tüm hayatımıza yaymak için bir fırsattır.

Bu anlamlı gecenin birliğimizi, beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesi, tüm insanlığın huzuruna temel oluşturması ve bütün dualarımızın kabulü dileklerimle, Mevlit Kandili’nin insanlığın içine düştüğü tüm sıkıntılardan kurtulması için vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.