İMG YILIN PROJE ÖDÜLÜ HALİL AKGÜL’ÜN

Yılın siyasetçisi, yılın belediye başkanı, yılın yöneticisi, yılın bürokratı, yılın eğitim kurumu, yılın proje ödülleri, yılın sivil toplum kuruluşu, yılın iş adamı, yılın akademik ödülü, yılın genel müdürü, yılın iş kadını, yılın gazetecisi, yılın hastanesi, yılın kurumu, yılın AVM'si, yılın derneği, yılın firması, yılın kadın girişimcisi, yılın internet sitesi, yılın sporcusu dallarında ödüller sahiplerini buldu.

İnternet Medya Grubu tarafından yılın proje ödülüne Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül layık görüldü. Akgül ödülünü Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan’ın elinden aldı.

Başkan Akgül “2009 yılından bu yana yaptığımız hizmetler ortada. Salıpazarı İlçesinde bir çok projeyi hayata geçirdik. İstihdam, Eğitim, Sağlık, Altyapı, üstyapı, set duvar ve köprüler, Suni çim saha ve kapalı spor salonları bunlardan yalnızca bir kaçı. Şahsımı bu ödüle layık gören İMG yönetimine teşekkür ediyor, ödülü Salıpazarı halkı adına alıyorum.”dedi.