SALIPAZARI 'ATASINI' ANDI

Samsun’un Salıpazarı  ilçesinde, Atatürk’ün ölümünün 79. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü münasebetiyle Salıpazarı Cumhuriyet  Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşuna geçildi. Tören alanında ve çevresindeki vatandaşların ve araçların durarak katıldığı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Program Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu çok amaçlı salonunda devam etti.  Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programa Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Salıpazarı Belediye Başkan Vekili Sebahattin Şen, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, mülki ve idari amirler,sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Atatürk’ü anma programıı,şiir dinletisi, Atatürk’ün hayatını anlatan sinevizyon gösterisi, oratoryo ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların söylenmesi ile son buldu.